Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, il desfiinteaza pe Ilie Nastase: „Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile!”

Elena Udrea alaturi de noul sau iubit
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, il desfiinteaza pe Ilie Nastase: "Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile!"

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, il desfiinteaza pe Ilie Nastase: „Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile!”

Dupa ce a fost surprins in timp ce distrugea un afis cu Traian Basescu, Adrian Alexandrov a reactionat dur la adresa lui Ilie Nastase si a criticat gestul sau.

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost surprins de un prieten, in timp ce isi savura o cafea pe strada. In momentul in care au trecut pe langa un panou electoral cu fostul presedinte Traian Basescu, fostul sportiv a aruncat cafeaua pe afisul cu pricina, respectiv pe fata fostului Presedinte.

Iritat la culmea de gestul lui Ilie Nastase, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a transmis un mesaj prin care l-a pus la punct pe fostul mare tenismen.

”Atitudine de “general” al Romaniei. Activitatea si rezultatele lui sportive, nu justifica acest comportament grobian. Nu degeaba cei de la rutiera, l- au umilit public. Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile. Rusine!!!”a scris revoltat Adrian Alexandrov pe pagina sa de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X