Adio Thailanda! Radu Vâlcan și echipa de filmare de la emisiunea „Insula Iubirii” au ajuns deja în Republica Dominicană. Aici se va filma sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1.

Schimbările din acest sezon se vor simți din plin. Radu Vâlcan a declarat că „Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană”.

Acesta a mai spus nimic nu o să semene cu ceea ce se știa până acum. „Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți. Pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egală măsură!”, a mai spus acesta.

Citește și: Radu Valcan revine! Ce emisiune va prezenta sotul Adelei Popescu

Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite, noi locații și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Cel de-al șaselea sezon se va filma într-un loc cu totul şi cu totul nou, Republica Dominicană. Concurenții nu știu la ce să se aștepte. Radu Vâlcan va întâmpina cuplurile pregătite să își testeze relația, dar și ispitele, în două resorturi: Las Brisas și La Playa.

Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții vor fi nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine. Ispitele sunt pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate din show. Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an să își testeze relația. Acestea vor merge în Republica Dominicană pentru a filma cel de-al șaselea sezon “Temptation Island – Insula iubirii”.