evzmonden.ro Web analytics

Adio, televiziune! O VEDETĂ de la PRO TV și-a dat DEMISIA. Care este MOTIVUL

Adio, televiziune! O VEDETĂ de la PRO TV și-a dat DEMISIA. Care este MOTIVUL
Adio, televiziune! O VEDETĂ de la PRO TV și-a dat DEMISIA. Care este MOTIVUL
Adio, televiziune! Actor român de film, scenă și televiziune, și prezentatorul TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie, Dragoş Bucur, şi-a anunțat șefii că renunță la jobul în televiziune. Soțul Danei Nălbaru a motivat că nu mai are timp să se ocupe şi de proiectele cinematografice în care este implicat.

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit stirilekanald.ro.

Din câte se pare, locul lui Dragoș Bucur  îl va lua  Dan Bordeianu.

CITEȘTE ȘI: MĂRTURISIRE ȘOCANTĂ! Află detaliile TRAUMEI pe care a trait-o Delia în COPILĂRIE

Mircea Badea vs Cătălin Tolontan. RECORD DE DURITATE a replicilor: ”E neclar încă ce legătură are Al Jazeera cu George Soros.”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X