Anamaria Prodan si-a anuntat retragerea de la PRO TV! In ciuda faptului ca a filmat promo-ul emisiunii ‘Gospodar fara pereche’, sexy impresara a renuntat sa mai fie gazda reality show-ului.

Motivul? Se pare ca Anamaria Prodan a ajuns la concluzia ca nu ar mai avea timp fizic si pentru emisiuni si pentru viata sa personala.

Va intrebati cine ii va lua locul? Speculatiile o desemneaza pe Mihaela Radulescu, chiar daca nici trustul si nici vedeta nu au confirmat asta.

„Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez și să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore.

Citește și:

Chiar dacă Sarah are 19 ani, are moment când vrea să stea cu mama. Mi-a spus și profesoara că de la 14 ani e singură în America și m-a văzut atât de tare. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înțeles”, si-a motivat Anamaria Prodan retragerea, citeaza Știrimondene.

„Vine cineva după mine, la fel de puternic, care, o să vezi, o să-i însoare pe toți”, a mai spus vedeta, fara a divulga surpriza.