evzmonden.ro Web analytics

ADIO glume deocheate de stand-up comedy. Decizie UIMITOARE luată de Mihai Bobonete

ADIO glume deocheate de stand-up comedy. Decizie UIMITOARE luată de Mihai Bobonete
ADIO glume deocheate de stand-up comedy. Decizie UIMITOARE luată de Mihai Bobonete

ADIO glume deocheate de stand-up comedy? Momentele excepționale de stand up comedy cu Mihai Bobonete vor fi cenzurate momentan. Actorul a luat această decizie pentru o întâlnire cu publicul specială, unde încearcă să fie simpatic  pentru a strânge bani destinați unui caz umanitar.

Aflați în culmea popularității graţie serialului de televiziune „Las Fierbinți”,  Bobonete & Co  vor susține un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești pe 9 iunie, cu scopul de a colecta ceva bani necesari micuței Ștefan Maya, în vârstă de 7 ani, pentru a învinge paralizia cerebrală, potrivit Libertatea.

Fetița a venit pe lume prematur, fapt ce i-a cauzat o leziune a sistemului nervos central, lucru ce a fost urmat de o dispareză spastică. Dacă la o vârstă fragedă respectivul diagnostic nu părea unul grav, cu timpul, acestă spasticitate i-a provocat și o displazie de șold. Sensibilizați de acest caz, comedianții din las Fierbinți s-au hotărât să vină în ajutorul copilului și să strângă  bani cu cântece și glume …cenzurate.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X