Adi Sana nu iese din cuvantul sotiei sale. Anca Serea a dat cartile pe fata: „Imi asculta parerea la acest capitol…”

Adi Sana nu iese din cuvantul sotiei sale. Anca Serea a dat cartile pe fata:  „Imi asculta parerea la acest capitol…”
Adi Sana nu iese din cuvantul sotiei sale. Anca Serea a dat cartile pe fata: "Imi asculta parerea la acest capitol..."

Adi Sana nu iese din cuvantul sotiei sale. Anca Serea a dat cartile pe fata: „Imi asculta parerea la acest capitol…”

Adi Sana si Anca Serea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi par sa se inteleaga de minune si au o relatie demna de invidiat!

Recent, Anca Serea a dezvaluit ca are o relatie deschisa cu sotul sau, iar acesta tine cont intotdeuna de sfaturile sale in ceea ce priveste vestimentatia.

Nu mai este un secret ca Adi Sana are o tinuta impecabila in cadrul evenimentelor la care isi face aparitia, iar acest lucru se datoreaza parteneri sale de viata, care este extrem de implicata cand vine vorba de aspectul sotului sau.

Ne sfătuim împreună asupra ținutelor, mai ales atunci când avem evenimente speciale. Avem gusturi comune. Respectăm liniile clasice și cele calitative.

Suntem cumva conservatori și ne place să investim în piese de calitate, care să nu se demodeze. Și da, îl sfătuiesc pe Adi și îmi ascultă părerea la acest capitol”, a declarat Anca Serea pentru Click.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X