Adevărul relației dintre Carmen de la Sălciua și fostul soț. De puțin timp, Carmen de la Sălciua și Culiţă Sterp formează din nou un cuplu. Însă circulă un zvon precum că familia cântărețului nu este de acord cu această relație. Pentru că au vrut să pună capăt speculaţiilor, cei doi au oferit primul interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Recent, cântăreața de muzică de petrecere s-a aflat printre invitații  de la un eveniment important din familia fostului soț, Culiţă Sterp. În ciuda faptului că a fost toată numai un zâmbet, la brațul bărbatului iubit, s-a spus că aceasta a fost tratată urât de familia lui  în cadrul evenimentului.

Citește și:

Această informație este falsă, iar Culiţă Sterp a intrat în convorbire directă, la Star News unde a menţionat că nu ştie cum au apărut toate zvonurile, mai ales că există dovezi care pot demonstra care a fost adevărata stare de spirit a iubitei sale.

„Nu este adevărat nimic din ce scrie acolo. Adică se poate vedea din filmările care au fost postate pe Youtube de fratele meu, care a făcut un vlog de la nunta surorii noastre. Se distra, totul era ok. Că nu există un om acolo care să poată spune că nu s-a distrat sau nu s-a simţit bine în largul ei.” a spus Culiţă Sterp, prin telefon, pentru sursa citată.

Citește și:

La scurt timp după declarația făcută de Culiță, Carmen de la Sălciua a ţinut să infirme tot ce s-a speculat în presă.

„Eu vreau să infirm tot ce s-a spus. Eu am fost primită foarte bine şi noi am avut nişte discuţii înainte să vin la nuntă. S-a rezolvat totul înainte de petrecere. Foarte bună (relaţia cu familia lui Culiţă), vorbim, mergem în vizită.” a spus Carmen de la Sălciua, tot prin telefon, pentru Antena Stars.