Adevărul din spatele morții lui Cornel Galeș. Soțul regretatei Ileana Ciuculete, în vârstă de 60 de ani, s-a stins în urma unui accident de mașină într-un oraș de lângă Valencia, Spania. Acest accident ridică suspiciuni cu privire la tragicul incident. Autoritățile spaniole au deschis o anchetă.

Nașa acestuia, Doina Belu a declarat în exclusivitate pentru Kanal D că moartea finului său Cornel Galeș are un aspect subit. Femeia a precizat că erau trei persoane în mașină, el se afla la volan în momentul accidentului, însă „cineva a intrat în ei și el a murit”.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea

Citește și: Cornel Gales a stiut ca va muri: ”Avea el superstitiile lui si s-au implinit! A avut dreptate, i s-a aratat”

”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a spus, ieri, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, pentru sursa citată.

Reamintim că la doar un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, fostul soţ, anunța că se căsătoreşte cu Vivi.
Cornel Galeş a o relație cu şefa lui, blonda Vivi, aşa cum a fost numită, de care este nedespărţit şi cu care s-a afişat la scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete. Deşi cei doi nu şi-au recunoscut relaţia iniţial, adevărul a început apoi să iasă la iveală, mai ales că plecau în multe vacanţe împreună. Vestea că fostul soţ al Ilenei Ciuculete se căsătoreşte vine la doar un an şi jumătate de când artista de muzică populară a murit.

Citește continuarea…