evzmonden.ro Web analytics

Adevărul despre suma colosală cerută de Mihaela Rădulescu pentru un pictorial nud în Playboy

„Deşi ne înţelelesesem pe sumă şi aveam contractul gata redactat. Mihaela mai vroia ceva...”

Adevărul despre suma colosală cerută de Mihaela Rădulescu pentru un pictorial nud în Playboy
Adevărul despre suma colosală cerută de Mihaela Rădulescu pentru un pictorial nud în Playboy
Autor:

 Adevărul despre suma colosală cerută de Mihaela Rădulescu. La cei 49 de ani, Mihaela Rădulescu are un corp perfect. Doar că, deşi îşi delectează fanii cu multe fotografii incendiare în care uneori apare îmbrăcată sumar, niciodată nu s-a pozat goală. De ce? Pentru că un contract semnat cu o revistă destinată bărbaților i-ar putea aduce mulți bani în cont.

Mihaela Răduleasca a fost la un pas să pozeze iar în Playboy, însă suma cerută de diva de la Monaco era colosală. Despre acest subiect incitant a vorbit fostul redactor șef al publicației Playboy, Dan Silviu Boerescu,  în carea sa „Confesiunile unui bucătar pervers”. El spune că Mihaela Rădulescu a primit o ofertă de 50.000 de dolari pentru a poza nud în celebra revistă.

”Păi hai să vă spun cum s-a întâmplat. Era cât p’aci! Şi era să-i mai dăm şi vreo 50.000 dolari pentru asta. Nu ne-am înţeles, însă, asupra unui mic aspect procedural. Făcusem toate calculele şi, ţinând cont de un tiraj de minimum 100.000 de exemplare (… că doar n-o fi vândut mai puţin decât Andreea Antonescu!) şi de ce publicitate am fi vândut în plus faţă de un număr obişnuit, tot ieşeam pe plus. Numai că Mihaela nu e doar o mare profesionistă a imaginii, ci şi o femeie foarte complicată. Ea îşi doreşte să iasă în câştig pe toate părţile (şi, în general, îi iese). Nu era foarte hotărâtă cum şi cât să se dezbrace, dar vroia banii. Şi mai vroia, în cazul în care se răzgândea, să poată declanşa o întreagă telenovelă a refuzului şi a acceptării ofertei.

Mihaela avea pregătit propriul scenariu

Aşa că, deşi ne înţelelesesem pe sumă şi aveam contractul gata redactat. Mihaela mai vroia ceva, un soi de poliţă de asigurare, just in case. Vroia să-i trimit un mail sau un fax în care să o rog frumos, cu introducerile de rigoare despre cariera ei, să pozeze artistic în Playboy şi să precizeze explicit suma. ”Hârtia” i-ar fi folosit pentru ca, la o adică, dacă afacerea nu ieşea, să se poată lăuda cum a refuzat ea cel mai mare contract de la Playboy România. I-am propus ca, mai întâi, să semnăm totuşi contractul”, a scris Dan Silviu Boerescu în cartea ”Confesiunile unui bucătar pervers”, a scris Dan Silviu Boerescu, conform one.ro.

Foto Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X