ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda. Detalii de ULTIM MOMENT: „Am fost operat…”

ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda. Detalii de ULTIM MOMENT: „Am fost operat…”
ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda. Detalii de ULTIM MOMENT: „Am fost operat...”
Autor:

ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda! După ce s-a anunțat că starea de sănătate a celebrului cântăreț s-a agravat, Gheorghe Turda a spus adevărul despre problemele sale medicale.

Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, cântăreţul de muzică populară, în vârstă de 71 de ani, a spus că de la ultima intervenție chirurgicală nu a mai avut nicio problemă de sănătate. Mai mult, starea actuală de sănătate îi permite artistului să se ocupe de activităţile sale artistice.

„Eu sunt perfect sănătos. Încă din ianuarie încoace, de când am fost la control, doamna doctor a fost foarte mulţumită de evoluţia operaţiei mele. Am fost operat, a durat 40 de minute. Tratamentul perfect, îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar. Îl fac exact cum mi s-a spus. Sunt liniştit. Mă ocup de activităţile mele artistice. S-a încheiat, mai sunt nişte răbufniri, nu mă interesează”, a spus Gheorghe Turda.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X