S-a aflat adevarul despre presupusa sarcina a Biancai Dragusanu! Se pare ca blondina se teme de loviturile la care Alex Bodi o supune

Bianca Dragusanu nu este insarcinata, asa cum s-a speculat, insa isi doreste sa ramana insarcinata!

Pentru ca cei doi penduleaza intre despartiri si impacari, o sursa apropiata cuplului a oferit informatii interesante despre celebrul cuplu.

Sursa din anturajul celor doi a dorit sa lamureasca lucrurile

In presa au aparut informatii potrivit carora fosta asistenta TV ar fi gravida, acesta fiind motivul pentru care i-ar mai fi acordat o sansa lui Alex Bodi.  Sursa apropiata cuplului sustine ca Bianca Dragusanu nu este insarcinata, asa cum s-a speculat.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

”Nu, nu este însărcinată. Nu că nu și-ar dori, dar momentan nu este însărcinată. Iar doi băieți și-ar dori ea, nu neapărat Alex Bodi, dar își dorește să devină mamă, din nou, iar el își dorește să fie părinte, din nou. Iar împăcarea cu Alex Bodi era evident că se va petrece, îl iubește prea mult”, a povestit apropiatul cuplului., potrivit Wowbiz.

Bianca Dragusanu se teme sa ramana insarcinata!

Sursa din anturajul celor doi a continuat dezvaluirile! Potrivit spuselor sale, Bianca se tema sa ramana insarcinata din cauza batailor frecvente pe care le incaseaza de la Alex Bodi.

”El i-a promis că nu o va mai atinge după ce au discutat de copii. Bianca i-a explicat că nu și-ar putea permite să rămână însărcinată și să pățească ceva dacă se petrece vreun episod… El s-a înmuiat imediat, i-a dat dreptate și, zic eu, vor uita de divorț”, a completat sursa.