Adevărul despre Mioara Roman: A suferit singura fara nimeni aproape, dezvăluie Oana despre mama sa

Fosta soţie a lui Petre Roman a împlinit 75 de ani

Adevărul despre Mioara Roman: A suferit singura fara nimeni aproape, dezvăluie Oana despre mama sa
Adevărul despre Mioara Roman: A suferit singura fara nimeni aproape, dezvăluie Oana despre mama sa

Mioara Roma, fosta soție a lui Petre Roman, a împlinit, ieri, 75 de ani. Mioara ROman s-a întâlnit cu fiicele şi prietenii ei, a primit flori și cadouri şia a avut parte de o aniversare specială pe care i-a pregătit-o Oana. „I am oferit mamei de ziua ei o cina orientala, asa cum ii place ei, la restaurantul Divan! Toata familia s a adunat si petrecem momente frumoase! La multi ani mama!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

oana romanOana i-a mai pregătit o surpriză mamei sale. O scrisoare sensibilă prin care îi mulţumeşte pentru tot.

„Draga mea mama, azi e ziua ta! Unii ar spune ca implinesti o varsta onorabila eu as spune o varsta frumoasa! Asa ca tine! Pentru ca mereu ai fost frumoasa si si acum la 75 de ani esti frumoasa! De multe ori ma gandesc ca mi doresc si eu ca la varsta ta sa am tenul la fel de neted, privirea la fel de plina de viata, mintea la fel de luminata si statura la fel de dreapta ca si tine! Iti datorez tot mama si nu stiu daca voi putea vreodata sa te rasplatesc indeajuns pentru tot! M ai invatat sa fiu buna, sa fiu dreapta, sa fiu cinstita, sa respect munca si semenii mei! M-ai invatat ca nu conteaza ce fac ci cum fac! M ai invatat ca orice meserie si orice om e respectabil atata timp cat munceste bine, competent si cinstit! Am trecut prin multe…tu prin si mai multe, si nimic nu te a doborat! Si asta pentru ca contat mereu sa fim impacati cu noi, pentru ca valorile noastre au fost mereu bunul simt, si educatia, si smerenia, si dorinta de a trai frumos!

Te ai sacrificat pentru noi, si te ai gandit prea putin la tine ca sa ne fie noua bine, ca sa fim o familie linistita si armonioasa! Imi aduc aminte cand ai fost bolnava si te ai operat si riscai sa iti pierzi viata….eu eram mica….si tu ne ai trimis la mare ca sa nu vedem, sa nu simtim, sa nu suferim!
Ai suferit singura fara nimeni aproape pentru binele nostru! Mereu ai facut asa! Si oricat de greu ti a fost, oricat de multe greutati ai avut ai reusit sa ramai demna, dreapta si frumoasa! Ne ai invatat sa nu ne dorim averi, pentru ca stiai ca averile invenineaza sufletele si distrug destine! Ne ai invatat sa iubim Cartile si cultura!
Si cand a fost sa pierzi tot, ti ai pastrat capul sus si nu ti ai pierdut sufletul si nici puterile! Ai fost mereu sprijinul meu si mi pare rau ca prea des la tine mi am urlat deznadejdea si durerile si tu mereu m ai incurajat si mi ai dat putere! Si m ai ajutat sa sper si sa merg mai departe! Te iubesc mama, La multi ani! Iti doresc multi ani sanatosi si frumosi si putere si imi doresc ca isabela sa invete de la tine ce am invatat si eu ca sa devina un om la fel de bun ca tine!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X