evzmonden.ro Web analytics

Adevărul despre IUBIREA SECRETĂ a Alinei Eremia. Nimeni nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a artistei

Adevărul despre IUBIREA SECRETĂ a Alinei Eremia. Nimeni  nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a artistei
Adevărul despre IUBIREA SECRETĂ a Alinei Eremia. Nimeni nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a artistei

Adevărul despre IUBIREA SECRETĂ a Alinei Eremia. Despre viața sentimentală a Alinei Eremia nu s-a stiut niciodata mai nimic. De-a lungul anilor, in afara de relația de prietenie cu Dorian Popa, presa a aflat cu cine a avut o relație de amor actrița din serialul Pariu cu viața: putini știu că artista a trecut prin bratele unui fost model, dezvăluie cancan.ro.

Tânără, celebră, inteligentă, dar mai ales frumoasă, Alina Eremia, actriță și cântăreață română, cunoscută pentru evoluția din serialul „Pariu cu viața”, difuzat pe postul de televiziune Pro TV și pentru telenovela muzicală „O nouă viață”, reprezinta o partidă bună pentru orice bărbat. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că ea s-a iubit Adrian Alexandrov, bărbatul care se iubește de ceva timp cu Elena Udrea, care i-a dăruit în urmă cu câteva săptămâni o fetiță.

În 2015, pe când artista avea doar 19 ani, s-a iubit o scurtă perioadă de vreme cu fostul model. Adrian era ”un simplu manechin” care îi provoca fluturi în stomac puştoaicei, aşa cum arăta presa vremii.

Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov.

Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, 

Actualul iubit al Elenei Udrea visa să ajungă vedetă de televiziune

Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească. Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă ăn vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”.

De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scria presa în 2013.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X