}

Adevarul despre IUBIREA INTERZISA din viata lui Freddie Mercury: „Nu ești bisexual, ești gay!” Nimeni nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a legendarului SOLIST al trupei Queen

Adevarul despre IUBIREA INTERZISA din viata lui Freddie Mercury: „Nu ești bisexual, ești gay!” Nimeni nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a legendarului SOLIST al trupei Queen
Adevarul despre IUBIREA INTERZISA din viata lui Freddie Mercury: "Nu ești bisexual, ești gay!" Nimeni nu si-ar fi inchipuit CINE a fost MAREA DRAGOSTE a legendarului SOLIST al trupei Queen

Povestea de dragoste dintre Freddie Mercury si Mary Austin a fost una spontana si a aparut in atentia publicului odata cu lansarea filmului Bohemian Rapsody, o biografie care prezinta momentele importante din viata legendarului solist al trupei Queen. 

În 1991, cand Freddie a murit, s-a aflat cu stupoare că el şi-a lăsat casa şi cea mai mare parte a averii sale uriaşe unei femei! Orientarea sexuală a starului înclinând spre bărbaţi, presa americană a notat atunci că nimeni nu şi-ar fi închipuit şi se întreba cine este misterioasa femeie “care se pare că a avut un rol în viaţa lui”. Jurnalistul britanic David Wigg, care l-a cunoscut îndeaproape pe Freddie, spunea nu demult în Daily Mail, povestea femeii pe nume Mary Austin, de care starul a rămas îndrăgostit, chiar dacă era gay.

Mary a fost iubita lui Freddie vreme de şase ani până când el şi-a acceptat homosexualitatea!

“Pentru orice eventualitate, îmi spusese în 1984 că dorea ca Mary să-i moşteneacă milioanele. Freddie mi-a zis: Viaţa mea e foarte volatilă. Mary e singura mea prietenă. Nu vreau pe altcineva. După atâţia ani, mă simt amărât”, dezvăluia Wigg.

Mary avea 19 ani când l-a cunoscut pe Freddie. Lucra ca PR la Biba, un magazin şic din Londra, aceasta pe când Freddie şi bateristul de la Queen, Roger Taylor, aveau împreună o prăvălie lângă Kensington, unde vindeau haine vechi şi tablourile lui Freddie.

„Am crescut împreună. Mi-au trebuit vreo trei ani până să mă îndrăgostesc. Nu am mai avut un aşa sentiment nici înainte, nici după, faţă de nici o altă persoană”, spunea Mary, care s-a mutat cu Freddie într-un apartament în Victoria Road, Kensigton.

Cred că nimeni nu poate trăi cu mine” Vreme de şase ani, Freddie şi Mary au avut o viaţă sexuală normală. Într-o noapte, el i-a spus că crede că e bisexual, la care ea a replicat blând: “Nu, Freddie, eşti gay”. S-au îmbrăţişat cu duioşie.

A venit şi timpul ca fiecare să-şi trăiască viaţa separat. Deşi Freddie a asigurat-o că va fi mereu lângă ea să o sprijine. I-a cumpărat un apartament de 500.000 de lire sterline lângă casa lui, astfel că, după ce s-au despărţit, au putut continua să se vadă des”, spune Wigg.

Freddie îmi spunea că a construit cu Mary o legătură extraordinar de strânsă. Îmi zicea: Încă ne iubim. Şi dacă mor primul îi las ei totul. Nimeni altcineva nu va primi un bănuţ, cu excepţia pisicilor mele. Am încercat relaţii şi de un fel şi de altul. Atât cu femei cât şi cu bărbaţi. Dar nici una nu a mers bine. Cred că nimeni nu poate trăi cu mine. Mănânc oamenii, îi distrug. Vreau să fie totul cum îmi place mie, dar nu asta vrea toată lumea? Nu înseamnă că sunt egoist. Cer mult, dar şi dau mult în schimb. Sunt un adevărat romantic. Dar, în acelaşi timp, pe dinafară sunt destul de dur. E greu pentru cineva să treacă de învelişul exterior şi atrag tot felul de oameni aiurea. Sunt îngrozit să nu rămân singur”, a mai mărturisit Wigg, care a adăugat că oricât ar părea de greu de crezut, Mary a fost marea dragoste a lui Freddie.

Mary are un fiu, Ricky, care a fost botezat de Freddie, şi despre care se spune că ar fi copilul starului. “M-am simţit măritată cu Freddie” „A fost decizia lui Freddie ca totul să se termine”, avea să îi mărturisească Mary lui David Wigg. Ea a fost cea care s-a ocupat de cenuşa lui: „Chiar şi în moarte mi-e drag şi sper că e bine.

M-am simţit măritată cu Freddie, l-am iubit enorm”.Freddie a trăit şapte ani ştiind că este infectat cu HIV.„Ştiam şi eu şi am păstrat secretul”, mărturisește jurnalistul britanic.

„Freddie spunea: „Sexul a fost mereu un ingredient în tot ce am făcut. Erau toate lucrurile alea din jurul muzicii şi le-am trăit pe toate la maximum. Oricum, ar fi plictisitor să ajung la 70 de ani. Dacă e să mor mâine, mi se rupe!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X