Adevarul despre divortul lui Dan Bittman! Solistul trupei Holograf este implicat intr-un scandal imens, dupa ce paparazzi l-au surprins in compania unei femei celebre.

Este vorba despre Monica Odagiu. Frumoasa cântăreață pare să aibă o apropiere nefirească față de Dan Bittman, celebrul solist al trupei Holograf, scrie Cancan.

Monica a apărut la „Vocea României” încă din 2012, iar de atunci au apărut din ce în ce mai multe ipoteze implicând-o pe ea și pe Dan Bittman, în care aceasta avea „rolul” de amantă. Solistul a sprijinit-o pe în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – „Stau cu picioarele în apă rece”.

Citește și:

Paparazzi i-au surprins pe cei doi la aceeași masă dintr-un club aglomerat din Capitală, unde trupa Holograf se relaxa după un concert.

O astfel de ipoteză ar fi susținută și de faptul că artistul „nu crede” în căsătorie, pe parcursul carierei făcând mai multe declarații referitoare la acest aspect.

Adevarul despre divortul lui Dan Bittman: “Nu este nimic să ne ţină.”

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

«Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»

Citește și:

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, a povestit Dan Bittman.