Adevărul despre căsătoria cu Pomohaci. Ileana a făcut o mărturisire șocantă: „Îi plăcea…”

Adevărul despre căsătoria cu Pomohaci. Ileana a făcut o mărturisire șocantă: „Îi plăcea…”
Adevărul despre căsătoria cu Pomohaci. Ileana a făcut o mărturisire șocantă: „Îi plăcea...”
Autor:

Adevărul despre căsătoria cu Pomohaci. Ileana Matus, fosta soție a lui Pomohaci, a decis să vorbească, într-un interviu acordat unei emisiuni TV, despre căsătoria cu preotul.

Ileana Matus și preotul Cristian Pomohaci au divorțat după câțiva ani de căsnicie. Motivul nu a fost dezvăluit de niciunul dintre ei, însa fosta soție a lăsat de înțeles ca nu s-au potrivit.

Întrebată dacă l-a prins vreodată pe fostul soț în compania unor bărbații, cântăreața de muzica populara a dat un răspuns vag.

„Cand m-am casatorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-af fi dorit o familie, mi-as fi dorit un barbat ca oricare dintre noi. (…). Nu e un om violent, ii plac povestile. (…). El era mai curios, era mai curios in ceea ce priveste omul. Ii placea vedetismul, sa fie sus, sa fie la inaltime, probabil ca noi toti care vrem sa ajungem undeva. (…). Pot sa vorbesc in momentul in care il prind in fapt, dar asa ce pot sa spun?”, a spus Ileana Matus, conform stirilekanald.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X