Adevarul despre boala lui Papa de la Roma! Presa internationala a anuntat ca acesta ar fi fost testat pentru Coronavirus.

Acesta și-a anulat, pentru prima dată de când conduce Biserica Catolică, prezența la tradiţionala reculegere spirituală, organizată alături de alţi prelaţi din Curia în Ariccia, la sud de Roma.

Adevarul despre boala lui Papa: Mă obligă să nu particip în acest an la reculegerea de Postul Paştelui

„Din păcate, o răceală mă obligă să nu particip în acest an la reculegerea de Postul Paştelui. Îmi voi continua reculegerea aici”, a anunțat Papa Francisc.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Liderul romano-catolic, în vârstă de 83 de ani, căruia i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân în tinereţe, în jurul vârstei de 20 de ani, din cauza unei afecţiuni respiratorii, şi-a anulat mai multe audienţe săptămâna trecută.

Miercurea trecută, în Bazilica Sf. Petru, papa, a fost văzut cum își sufla nasul, tușea și își freca ochii. La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al Vaticanului, a menționat că papa suferă ”o indispoziție ușoară”, refuzând să atingă subiectul coronavirus.

A fost testat pentru Coronavirus

Marți abia s-a aflat că papa a fost testat și s-a constatat că nu a contractat virusul, a informat ziarul italian Il Messaggero.

Sursa: The Sun