Adevarul a iesit la iveala! S-a aflat ce SECRET ascunde Alexandru Cumpanasu: “Viaţa îţi dă multe provocări.”

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite de monstrul din Caracal, a devenit un personaj bine cunoscut in spatiul public.

Putini stiu ca unchiul Alexandrei Macesanu ascunde un secret, informeaza Spynews.

Alexandru Cumpanasu este casatorit cu Simona-Gabriela Baltag, cea care il sprijina si ii este alaturi in fiecare zi.

In ciuda faptului ca sta departe de ochii curiosilor si nu se afiseaza la bratul lui Alexandru Cumpanasu, in momentul in care vine vorba de Cazul Caracal, continutul postarilor care apar pe pagina sa de socializare demonstreaza ca aceasta il sustine pe sotul sau in razboiul declarat Clanurilor din Romania.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Alexandru Cumpanasu are trei copii dintr-o relatie anterioara! Acesta isi adora copiii si este dispus sa faca orice pentru a le asigura protectie. Recent, din cauza amenintarilor primite, Alexandru Cumpanasu a cerut protectie, iar acum jandarmii il insotesc peste tot, atat pe el, cat si pe restul familiei sale.

Identitatea femeii cu care Alexandru Macesanu are trei copii ramane un mister! In urma cu trei ani, un internaut i-a adresat acestuia o intrebare despre mama copiilor sai: “Fetele se zice, seamănă cu tata, unde-i mama?”.

Ulterior, Alexandru Cumpanasu a recunoscut ca el si mama copiilor sai s-au despartit.

“Iubim amândoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul său. Cu respect reciproc. Viaţa îţi dă multe provocări. Important este să le faci faţă cu demnitate şi cu gândul la îngeraşi”, a raspuns atunci Cumpanasu.