Adevarul a iesit la iveala! Dezvaluiri explozive despre informatiile stocate pe hard disk-urile lui Razvan Ciobanu

Imediat dupa decesul lui Razvan Ciobanu au aparut mai multe informatii despre datele care ar fi fost stocate pe hard diskurile si laptopul regretatului designer.

Sorin Oprea, prieten bun de-al lui Razvan Ciobanu, sustine ca pisica acestuia, cat si hard disk-urile intens mediatizate, ar fi intrat in posesia parintilor acestuia.

Despre imaginile descoperite pe acele dispozitive, Sorin Oprea a dezvaluit ca ar fi informatii pornografice, lucruri personale de-ale creatorului, documente medicale, dar si… alte lucruri compromitatoare.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

“Nu am intrat in casa la el, mirosea a hoit in bloc, nu puteai sa intri pe casa scarii. Mi-a fost frica sa intru in casa. Eram eu, sotia, un prieten si un domn strain care a deschis usa la intrare. L-am sunat pe Marius, fostul iubit, i-am spus ca am fost acolo. El era clientul magazinului meu. Pisica era jos, nemancata si am luat-o la mine. L-am rugat sa imi dea numarul mamei si le-am spus ce am facut. Pisica era pe hol, usa era intredeschisa. Nu stiu sa va zic de ce era deschisa usa, Razvan avea o viata haotica. Marius a venit din Timisoara, de la parintii lui”, a declarat Sorin Oprea.