Adevarul a iesit la iveala! Mihai Traistariu se pregteste intens pentru participarea la Eurovision. Artistul este la a 11-a incercare, insa nu se da batut.

“Când e dragoste, e pe toată viața. Anul trecut m-am retras pentru că apăruseră niște nereguli în mintea mea, poate au fost, poate nu au fost. Eurovisionul rămâne o prioritate în cariera mea. Nu știu de ce. Nu trebuie condamnat lucrul acesta că mai sunt oameni care contestă ambiția asta a mea. Eu nu văd ceva rău în a-ți dori să câștigi Eurovisionul pentru România. O să încerc până în pânzele albe, indiferent de rezultat. Am câștigat o dată, dar am câștigat la a șasea încercare, nu din prima. Tornero a fost al șaselea an consecutiv când am încercat, așa că trebuie să păstrez tradiția și să merg probabil de 12 ori ca să câștig din nou. Acum e a 11-a oară. Important e să nu bați în retragere”, a declarat Mihai Traistariu, in direct la “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Poate mai avem în topuri cântăcioși români

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

“După Eurovision, mi s-a deschis un drum internațional și călătoresc tot timpul. Cred că nu aș fi călătorit și cântat atât în afara țării dacă nu aveam acel Eurovision. De aceea mi-l doresc din nou și-mi mai doresc și locul 1 pentru români că românii își doresc și ei locul 1 în muzică. Poate mai avem în topuri cântăcioși români, dar un loc 1 așa fruntaș, cum e Simona Halep la tenis, ar fi binevenit și în muzică”, a adăugat el.