Adevarul a iesit la iveala! Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, are 52 de ani si o cariera artistica de peste 20 de ani.

In ciuda faptului ca este celebru, putini stiu ca Stefan Banica Jr. s-a confruntat cu probleme serioase la inceputul carierei, cand a fost la un pas sa se apuce de droguri.

Acest lucru i-ar fi putut distruge cariera și l-ar fi transformat într-un dependent cu sănătatea șubrezită. Vedeta a reușit să reziste ”tentației”, și își aduce aminte de acea perioadă, potrivit cancan.ro.

În 1994, Stefan Banica Jr. a ajuns in Columbia, iar niste ”romanasi de-ai nostri” l-au provocat, spunandu-i ca ii oferă droguri fara niciun ban.

Nu-mi pare rău că nu am făcut-o

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994, au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!”, a povestit Ștefan BănicăJr. la Antena Stars.