}

Adevărul a ieşit la iveală! Carmen Brumă a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU se va MĂRITA: „Mircea a povestit public asta în repetate rânduri…”

Adevărul a ieşit la iveală! Carmen Brumă a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU se va MĂRITA: „Mircea a povestit public asta în repetate rânduri…”
Adevărul a ieşit la iveală! Carmen Brumă a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU se va MĂRITA: "Mircea a povestit public asta în repetate rânduri..."

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de 18 ani, dar nu s-au căsătorit nici acum. În 2014 au devenit părinții unui băiețel pe nume Vlad.      

Carmen a vorbit recent, despre motivele care i-au determinat să nu se ducă niciodată în fața altarului. Vedeta consideră că astfel de formalități nu sunt necesare și că un cuplu sudat nu are nevoie de acte pentru a-și demonstra loialitatea.

Totodată, Carmen a dezvăluit și că a fost cerută de mai multe ori de prezentatorul Antena3. „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi.

Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, a declarat Carmen Brumă în revista Taifasuri.

Întrebată dacă a existat o cerere în căsătorie, ea a explicat: „Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X