ADEVĂRATUL motiv pentru care Simona Gherghe A PLECAT de la Antena 1. Decizia nu are nicio legătură cu familia

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Simona Gherghe a ales să părăsească emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1. Decizia vedetei nu are însă nicio legătură cu familia. Frumoasa vedetă a mărturisit că a „simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional!”

ADEVĂRATUL motiv pentru care Simona Gherghe A PLECAT de la Antena 1

“Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA!.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Simona a dezvaluit ca nu a simtit nevoia de plece din sanul familei Antena 1, de care o leaga multi ani de munca.

”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a recunoscut vedeta.

Reamintim că Simona este pasionata de televiziune. Ea a fost refuzata categoric de PRO TV în perioada în care se afla în concediu prenatal, vedeta a povestit motivul pentru care PRO TV a respins-o la casting.

Păi este o poveste lungă și are legătură cu un anunț de care am auzit eu când eram la Iași și eram studentă. Se deschisese Pro TV Iași și căutau prezentator de știri și m-am dus la casting, erau vreo 500 de fete și am rămas vreo zece și cel care era producătorul știrilor mi-a zis după ce am dat proba că nu sunt telegenică, dar că am voce bună și aș putea să fac radio. Și uite așa după aceea mi-a rămas în cap asta și am intrat la radio. Am făcut mai întâi patru ani de radio și mi-am mai încercat încă o dată norocul în televiziune de data asta la Antena 1 Iași și cei de acolo m-au plăcut și asta a fost”, a povestit fosta moderatoarea de la Acces Direct.