evzmonden.ro Web analytics

Adevăratul MOTIV pentru care Andreea Marin NU RENUNȚĂ la inelul de pe mâna stângă

Adevăratul MOTIV pentru care Andreea Marin NU RENUNȚĂ la inelul de pe mâna stângă
Adevăratul MOTIV pentru care Andreea Marin NU RENUNȚĂ la inelul de pe mâna stângă

Andreea Marin este oficial o femeie liberă, însă vedeta TV creează suspiciuni în rândul fanilor din pricina unui inel pe care îl poartă pe mâna stângă.

Andreea Marin a lămurit lucrurile la emisiunea Agentia VIP, pe care Cristi Brancu o moderează la Antena Stars.

În cadrul interviului, prezentatoarea de televiziune a fost întrebată și despre inelul pe care îl are pe mâna stângă și cu care a apărut într-o recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare. Despre acest inel s-au făcut speculații cum că ar fi un inel de logodnă primit de la actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, potrivit Libertatea.

“Este un inel pe care eu l-am primit de la Malvina Cervenchi. Este creația ei. Este un inel cu simbolul infinitului. Este un inel cu trei verigi simbolizând trilogia dragostei. Dar, nu este un inel de logodnă. Îl port pe mâna stângă, pe degetul acela îmi vine. Nu interpretați greșit lucrurile. Nu este logodnă, încă. Nu trebuie să te mai grăbești în viață, toate lucrurile vin când trebuie să vină, la momentul lor”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X