evzmonden.ro Web analytics

Adevaratul MOTIV al plecarii lui Razvan Ciobanu de la ‘Bravo ai stil’: “Au fost niste prostii, niste rautati…”

Adevaratul MOTIV al plecarii lui Razvan Ciobanu de la ‘Bravo ai stil’:  “Au fost niste prostii, niste rautati…”
Adevaratul MOTIV al plecarii lui Razvan Ciobanu de la 'Bravo ai stil': "Au fost niste prostii, niste rautati..."

Razvan Ciobanu, juratul de la “Bravo, si stil!” si unul dintre cei mai apreciați creatori de moda din România, a parasit show-ul de la Kanal D, in care a avut o contribuție semnificativă, pentru a se dedica total business-ului sau personal.

„Pentru că nu aveam timp de atelier. N-aveam timp de afacere, nu le puteam face pe amândouă la fel de bine. Şi atunci, decât să le duc şontâc… Fimam trei zile pe săptămână din cinci lucrătoare”, a menţionat designerul când s-a adus în discuţie plecarea sa din emisiune.

Răzvan Ciobanu a specificat că acum „are destul timp liber”,  pe care îl petrece „mergând în vacanţe, călătorind, (…) mergând la film, (…), văzându-se cu clienţii”, informează Click.

Intrebat cum comenteaza unor concurente la adresa sa, Razvan Ciobanu a raspuns: „Alea au fost nişte prostii, nişte răutăţi, spuse de cei de acolo, de cei din echipă”, adăugând şi că „nu şi-a dorit niciodată să facă televiziune”.

In ciuda faptului ca a parasit emisiunea ‘Bravo ai Stil’, celebrul designer a mentionat ca a pastrat legatura cu colegii sai de breasla: “Vorbesc cu Raluca Badulescu, cu Iulia Albu, cu toata lumea”.

Razvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai vocali si mai indragiti jurati de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu in intervențiile sale din emisiune argumente solide si a avut un aport real in formarea tinerelor concurente de pe scena show-ului devenit un adevărat fenomen in România.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X