Adevaratul motiv al imbatranirii! In cadrul emisiunii ‘Adevaruri Ascune’, Lidia Fecioru a dezvaluit trucurile care te scapa de zece ani. Este vorba de sase pasi importanti!

“Prima regulă este să nu te stresezi deloc sau să-ți găsești voința să scapi de această formă de stres. Să încercăm să ne îndepărtăm de oamenii care ne-ar crea stare inconfortabilă, oamenii lângă care nu ne simțim bine, care se plâng tot timpul.

Să ne respectăm somnul de frumusețe, șase-șapte ore. În timpul somnului, organismul nostru se oprește din stres și începe să-și reprogrameze funcționalitatea.”, a spus Lidia Fecioru.

Motivul pentru care imbatranim si ne ridam

Citește și: Leac minune pentru monturi. Lidia Fecioru: "Se pune un capacel de..."

“După care, trebuie să bem apă. Un litru și opt sute de grame a fost calculat pentru organism, pentru 24 de ore. Sângele are nevoie de apă, totul din noi are nevoie de apă. Organismul nu ne spune că ne este sete, dar el își ia apă din organele vitale. De aceea îmbătrânim, ne ridăm.

Să facem plimbări, cât se poate de multe în natură, să încercăm să facem meditații cu tămâia, un leac de vindecare a sufletului.

Să ne provocăm mereu creierul prin jocuri interactive. Este bine să spunem tabla înmulțirii, pentru activarea creierului.

Și cel mai important, să socializăm cu persoanele noastre apropiate.”, sunt trucurile Lidiei Fecioru prin care putem scăpa de 10 ani, potrivit DcNews.