Adelina Pestrițu nu mai gătește: Primește mâncare la oală

Deși se pricepe bine la gătit, timpul Adelinei Pestrițu este limitat. Îl împarte între fiica și soțul ei, Virgil și Zeny, și profesie, și nu-i mai ajunge să mai stea și în bucătărie să gătească.

În acest sens, vedeta desemnată cel mai bun influencer din România la gala Peoples Choice 2019, din America, primește mâncare gătită de cele două bunici din familie. Ele au preluat sarcina gătitului de când a venit pe lume Zeny.

Adelina Pestrițu nu mai gătește. Mama-soacră se ocupă, mama trimite pachete

„Suntem norocoși să avem părinți care gătesc foarte bine, astfel încât eu nu prea mai am rost în bucătărie. De când am născut, cel puțin, mâncarea gătită se află zilnic la noi în frigider, fără ca eu să gătesc. Mama-soacră se ocupă, mama trimite pachete. Toată lumea ne trimite câte ceva. Și ar fi cam deplasat să intru eu în bucătărie peste ele, când ele gătesc mult mai bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestrițu.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Reamintim că toată pasiunea Adelinei Pestrițu pentru online au făcut din ea unul dintre cel mai bun influencer din România, astfel că nu e de mirare faptul că a fost prezentă la gala E! People’s Choice Awards. Celebra vedetă TV a primit distincția pentru susținerea și munca depusă ca influencer român.

La invitația organizatorilor, fotomodelul român, Adelina Pestrițu, a participat la gala E! People’s Choice Awards, unde a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Adelina a fost însoțită pe covorul roșu de cele două finaliste votate de public, Maria Zvîncă și Irina Deaconescu.

Citește continuarea…