Adelina Pestritu iti spune cum sa iti albesti DINTII ca un star! Este un ingredient ieftin care promite rezultate incredibile

Adelina Pestritu este una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul romanesc! Recent, vedeta a dezvaluit care este secretul sau in ceea ce priveste igiena dentara.

Adelina Pestritu a marturisit ca de ani buni se spala pe dinti cu bicarbonat de sodiu… un ingredient ieftin, la indemana oricui.

„Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România.

Citește și:

Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat”, a declarat Adelina pentru VIVA!