Adelina Pestrițu, apariție incendiară la gala E! People’s Choice Awards. Vedeta a strălucit alături de…

Toată pasiunea Adelinei Pestrițu pentru online au făcut din ea unul dintre cel mai bun influencer din România, astfel că nu e de mirare faptul că a fost prezentă la gala E! People’s Choice Awards. Celebra vedetă TV a primit distincția pentru susținerea și munca depusă ca influencer român.

La invitația organizatorilor, fotomodelul român, Adelina Pestrițu, a participat la gala E! People’s Choice Awards, unde a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Adelina a fost însoțită pe covorul roșu de cele două finaliste votate de public, Maria Zvîncă și Irina Deaconescu.

Citește și:

După această gală, Adelina se numără printre vedetele de talie mondială, câștigătoare a unui trofeu E! People’s Choice Awards 2019:  Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” și P!nk, care a primit trofeul “People’s Champion Award”. 

Menționăm că este pentru prima dată în istoria acestor premii, când  E! People’s Choice Awards 2019 a deschis o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019, unde românii au putut vota influencerul preferat.

La marele eveniment care s-a ținut în Los Angeles, Adelina Pestrițu a strălucit la brațul soțului ei, Virgil Șteblea. Românca nu a ratat prilejul de a se fotografia alături de supervedetele Americii, iar o poză cu Kim Kardashian a fost cea mai „vânată”.

Citește și:

Înainte să plece în America, Adelina a dezvăluit pe contul de Instagram că va purta o ținută specială la gala E! People’s Choice Awards. Este vorba despre o rochie la care au muncit nu mai puțin de 15 oameni.

„Cu un bagaj plin cu emoții, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de șase zile non-stop, un soț nerăbdător să-și vadă soția premiată pe Covorul Roșu la People’s Choice, un dor nebun de Zeny și începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranță în România, aici unde îi este locul pentru că aici sunteți voi, câștigătorii mei!”, a scris Pestrițu pe Instagram.
Adelina Pestrițu a ajuns number one în preferințe la categoria Best Romanian Influencer datorită câtorva milioane de voturi obținute în perioada 4 septembrie – 18 octombrie 2019.

Citește și:

Menționăm că momentul ei de glorie în mediul online a fost ziua în care s-a căsătorit cu Virgil. În vara acestui an, vedeta a reușit să strângă 114 milioane de impresii pe contul ei de Instagram.

“Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea”, a declarat atunci Adelina când a aflat vestea cea mare.

Adelina