Adelina Pestrițu a spus lucrurilor pe nume: „Sunt foarte dificilă…”! Oare ce va spune tatăl copilului ei despre asta?

Adelina Pestrițu a spus lucrurilor pe nume: „Sunt foarte dificilă…”! Oare ce va spune tatăl copilului ei despre asta?
Adelina Pestrițu a spus lucrurilor pe nume: „Sunt foarte dificilă...”! Oare ce va spune tatăl copilului ei despre asta?
Autor:

Adelina Pestrițu, fosta asistentă și prezentatoare de televiziune, și Virgil Șteblea își vor uni destinul în fața lui Dumnzeu anul acesta, motiv pentru care se pregătesc intens. Pentru că va fii vedeta serii, vedeta își dorește o rochie de mireasă elegantă, însă nu și-a găsit ținuta, pentru că este foarte pretențioasă.

„Nu am nici o rochie, am doar idei. Nu m-am hotărât încă, sunt foarte dificilă. Mă hotărăsc, mă răzgândesc. Aş vrea să fie mai pe eleganţă, pe preţiozitate. Cred că ar merge şi un model de prinţesă. Nu ştiu, nu m-am hotărît, mai întrebaţi-mă până pe 19 iulie, că sigur am ceva să vă spun. Şi Zeni o să fie o mini miresică. O să fie îmbrăcată în mireasă”, a spus vedeta pentru click.ro.

„Ne punem şaiba pe deget, aşa cum îmi place mie să spun. O să fie o zi mare pentru noi ca şi cuplu, ca şi familie. Avem foarte multe lucruri de pus la punct. Noi ştim cum va arăta nunta. Nu vom face afară, nu vrem să riscăm, că vremea ne poate juca feste. O să facem pertecerea în aceeaşi locaţie unde am făcut botezul Zenaidei şi ziua mea de naştere”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X