Adelina Pestritu si Virgil Șteblea se cununa in fata lui Dumnezeu pe 20 iulie. Pentru că se află cu pregătirile pe ultima sută de metrii, viitoarea mireasă a mărturisit pe blogul personal că la nunta lor nu va ţine cont de anumite tradiţii.

„Haideți să facem un exercițiu de imaginație: au ajuns invitații la petrecere. Muzică, meniul, totul perfect pentru o seară în care toată lumea și-a propus să se distreze până în zorii zilei. Se fură mireasa. Se oprește muzică, vine la microfon cineva care dorește să ceară răscumpărare și începe negocierea ca pe obiecte, care și ea durează cel puțin 20 de minute. Timp în care ceilalți oameni căscă plictisiți pentru că au văzut acest moment tras la indigo la cel puțin 50 de nunți pe parcursul vieții. Și, evident, nimic nu-i mai poate surprinde. Cunosc deja finalul, când mireasă revine.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Mirele oferă, el (negociatorul) nu este de acord, că într-un final să vezi un mire care acceptă, fără o dorință a lui arzătoare, lucrurile la care este supus, în schimbul femeii lui. În partea cealaltă, mireasa stă stingheră, ascunsă într-o mașină, așteptând să fie chemată. Sau cel mult dansează într-un club din apropiere, sub privirile mirate ale celor prezenți. Îl considerăm un moment fără sens în acest punct al vieții noastre și nu-i găsim sensul la petrecere. Deci îi vom spune pas”, a menționat tânăra mamă.

Nu va schimba voalul cu basmaua

„Schimbul voalului cu basmaua, la finalul petrecerii, asta pentru a o face pe mireasă să înțeleagă că s-a terminat cu burlăcia, iar de acum e nevastă cu acte în regulă și trebuie să aibă grijă de soț și de copii. Fie că mireasă face acest schimb sub atenta supraveghere și asistență a nașei sau efectiv se lipsește de această acțiune, cu siguranță în căsnicie își va însuși rolul de soție cu responsabilități și grijă familiei ei. Așadar nu este nevoie nici de acest moment “expirat” la o așa petrecere”, a precizat bruneta.

Nu va ţine cont nici de celebrele superstiţii

„Nu purta două rochii că te vei despărți, nu îți pune cale în buchet, că aduc ghinion în căsnicie, nu intra cu stângul în biserică, vei rămâne văduvă, nu da tortul înainte de 12 noaptea că o să te cerți cu bărbatul Doamne ferește! Câte teorii deplasate și aberante care sunt menite să-ți limiteze fericirea în ziua nunții.

Poartă câte rochii vrei, pune-ți ce flori dorești în buchet și intră cu ce picior vrei spre altar. Bucură-te de viață alături de cel ales și ignoră aceste teorii fără nicio noimă, care tronează în mințile celor fixați să trăiască după cum se dictează de când lumea pe pământ. Dacă ai ghinionul să te despărți sau să nu ai o căsnicie fericită, este pentru că pur și simplu așa vă este scris, în niciun caz că ai vrut să porți două rochii în ziua celui mai fericit eveniment din viața ta”, a mai spus Adelina Pestriţu.