Cel mai greu e să lupți contra unui viciu. Cum scapi de el? E greu de spus. Pare că nu există o regulă pe care toți o pot aplica. Fiecare își găsește cea mai bună cale.

Așa și în cazul celebrei cântărețe britanice Adele, care a mărturisit cum anume a reușit, încă din 2015, să se lase de fumat.

Asta, în condițiile în care ajunsese la o cotă impresionantă, de 25 de țigări pe zi. Aproape că poți spune dependență de un asemenea viciu.

Însă a venit un moment în care, de dragul copiilor, a spus gata, mă las de țigări. De spus e ușor, de făcut mai greu.

Cântăreața a povestit pentru revista ”People”, așa cum remarcă portalul www.danbrumar.ro, cum anume a reușit să se lase de fumat. „Îmi plăcea să fumez, categoric, dar nu mai e atât de cool să mor de o boală asociată fumatului și copiii mei să fie devastați”, a spus vedeta.

Citește și: Cum a reusit Corina Chiriac sa se lase de tigari! Artista a spus secretul sau

Deci copiii ei au reprezentat imboldul de a-și schimba viața. În faza a doua, ca să renunța la tutun, a mai făcut ceva. Așa cum povestește chiar ea, conform sursei citate, a apelat la hipnoză.

Un specialist în domeniu a făcut-o să uite practic toate ”conexiunile și asocierile care te fac să tânjești după o țigară”.

Să fie aceasta o soluție și pentru alți fumători înrăiți, căci nu de puține ori auzi expresii de genul ”Vreau să mă las de fumat, dar nu pot”. Uite că se poate…