evzmonden.ro Web analytics

Adele, artista celebră cu cea mai TRISTĂ POVESTE de viață. Nimeni NU a ȘTIUT până ACUM

Adele, artista celebră cu cea mai TRISTĂ POVESTE de viață. Nimeni NU a ȘTIUT până ACUM
Adele, artista celebră cu cea mai TRISTĂ POVESTE de viață. Nimeni NU a ȘTIUT până ACUM

Adele Laurie Blue Adkins , cunoscută sub numele de Adele, femeia care s-a consacrat în lumea muzicală internațională, are o poveste de viață șocantă demnă de un film din categoria dramă

Specialiștii spun că primii doi ani de viata ai unui copil sunt cruciali în dezvoltarea lor psihologică, însă Adele este dovada vie că poți renaște din propria cenușă. Tatăl său a abandonat-o la vârsta de 2 ani, potrivit doctorulzilei.ro.

Mama sa avea doar 18 ani când a născut-o și a trebuit să o crească singură. Au trăit în sărăcie, își schimbau domiciliul frecvent, iar din acest motiv, Adele a schimbat peste 10 școli. N-a visat niciodată că va ajunge celebră, însă după absolvirea celor 12 ani de școală, îndrăgita artistă a vrut să ajute alți tineri să își trăiască visul, negândindu-se deloc să se ocupe de al ei.

Într-o zi, un prieten a urcat pe Myspace câteva probe cu ea cântând, înregistrare care a fost descoperită peste 2 ani de un studio de înregistrări.

Albumul său de debut, intitulat 19,  a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare! În această perioadă, Adele a început o relație cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. A fost o legătură care a marcat-o profund, deosebit de intensă. Ea a descris în doar câteva cuvinte această poveste: ”El m-a transformat într-un adult.”

Relația a durat 18 luni și finalul ei i-a frânt inima. Peste puțin timp, a aflat că el s-a logodit, iar durerea acestei vești a dus la apariția unuia dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din lume: ”Someone like you”/Cineva ca tine.

În 2011, din cauza unei probleme medicale, Adele s-a retras din muzică. după 12 luni, artista a revenit în forță și a oferit un show uimitor la Premiile Grammy, unde a câștigat șase trofee!

Menționăm că la 29 de ani, a câștigat peste 12 premii importante, a vândut peste 100 milioane de discuri și a fost desemnată de Revista Time ”Cea mai influentă persoană din lume”, de două ori!

Despre ea, Adele spune: ”Semăn cu toți ceilalți, nu că ar fi toți supraponderali, doar sunt dovada că nimeni nu e perfect, iar vedetele sunt, de obicei, perfecte, intangibile, inaccesibile.”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X