Adele a slabit 45 de kilograme! Imaginea cu cantareata britanica a facut inconjurul lumii. Iata cum a fost fotografiata in Caraibe.

Fotografiile cu Adele pe o plajă din Caraibe, foarte slabă, au făcut înconjurul lumii internetului, la începutul acestui an. Povestea din spatele acestor fotografii abia acum a fost aflată.

A ținut o cură de slăbire care a dat rezultate

Când Adele a postat pozele pe pagina ei de Instagram, fanii au fost șocați și s-au arătat îngrijorați. Artista i-a liniștit, spunând că este bine, că a ținut o cură de slăbire care a dat rezultate și că este fericită cu noul ei look.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Pentru prima oară, fotografiile cu Adele au căpătat și o poveste, în paginile revistei People. O americancă de 19 ani, Lexi Larson, a oferit amănunte despre întâlnirea ei cu artista, pe 3 ianuarie, pe plaja insulei Anguilla din Caraibe.

Cântăreața se afla acolo în vacanță, cu câțiva prieteni, cu iubitul și cu băiețelul ei de 8 ani,din căsătoria cu Simon Konecki. Lexi Larson a povestit că și era în vacanță cu părinții și o prietenă, iar în apropierea lor s-a așezat grupul de englezi în care a recunoscut-o pe Adele.

Avea aerul unei femei fericite și era magnifică

”Adele s-a așezat foarte aproape de mine și de prietena mea. Eram atât de fericite! Am vorbit un pic, apoi Harry Styles a venit și s-a așezat aături de noi. Am făcut o fotografie cu Harry și am discutat vreo 15 minute”. Apoi Lexi a relatat cum a aflat câte kilograme a slăbit artista a cărei ușoară transformare fizică o văzuse în niște concerte din anul 2019. ”Mi-a spus că a pierdut 45 de kilograme, că a fost o experiență nebunească, dar pozitivă. Avea aerul unei femei fericite și era magnifică”, a spus tânăra americancă.

Nu a vrut să atragă atenția paparazzilor

Relatarea lui Lexi Larson, ce se consideră extrem de norocoasă fiindcă a întâlnit pe plajă un asemenea star, s-a încheiat cu o explicație. A încercat și ea să facă o fotografie cu vedeta britanică, dar Adele a refuzat politicos. „Ea a spus nu pentru că nu a vrut să atragă atenția paparazzilor sau pentru că era cu copilul ei”, a spus Lexi.

Sursa FOTO: StirileProTV.ro