Adela Popescu, REACTIE INCREDIBILA dupa ce Radu Valcan a parasit-o: ”Chiar nu imi pasa.”

Adela Popescu, REACTIE INCREDIBILA dupa ce Radu Valcan a parasit-o: ”Chiar nu imi pasa.”
Adela Popescu, REACTIE INCREDIBILA dupa ce Radu Valcan a parasit-o: ''Chiar nu imi pasa."

Adela Popescu, REACTIE INCREDIBILA dupa ce Radu Valcan a parasit-o: ”Chiar nu imi pasa.”

Radu Valcan si Adela Popescu alcatuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena si au parte de o casnicie perfecta si sunt renumiti pentru replicile amuzante pe care si le dau.

Recent, Adela Popescu a ramas acasa cu copiii, iar Radu Valcan a plecat la munte. Cei doi au postat comentarii haioase pe marginea acestui subiect.

„Scumpa, nu trebuie să-ți pară rău că n-ai putut veni și tu la ski. Aici este soare, nu foarte frig, puțină lume etc. Mă rog, mișto! Te iubesc, promit că o să pregătesc eu cina!”, i-a transmis Radu Valcan sotiei sale, pe Instagram.

Adela Popescu a raspuns imediat la postarea sotului sau: ”Chiar nu îmi pasă. Eu mi-am băut cafeaua în liniște, acum fac un masaj, iar mai târziu cred că plec la mall. Copiii!!!! Aoleu, copiii!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bai,mai terminati odata si cu caraghiosii astia ridicoli.Parca-i pasa cuiva de aerele si farafasticurile fiecarui imbecil care prin tupeu si nesimtire vrea sa iasa in fata cu orice pret.Aveti numai”vedete”…de la raduleasca,marin,botezatu,aia cu gaina in brate-am uitat cum o cheama,la pestritiu aia stupida si vitele astea doua de vilcan si adela sau cum masa o cheama si pe asta.Numai scalimbaieli si prosteala la greu.Cui foleseste bai publicarea unor informatii fara sens,fara pic de valoare?Noua cititorilor infinit la suta NU.Atunci cui?Sint atitea subiecte de interes si de informare a populatiei,voi insistati cu rebuturile astea ale Romaniei,de marca au fatat fiecare o margica.Un dram de decenta n-ar strica,asa ca mai schimbati macazul baieti si fete ca ne ajung imbecilii din politica,nu mai are nimeni rabdare si la astia care se cred vedete in capu’lor.Vizitati un psihiatru si rezolvati-va problemele si lasati-ne pe noi cititorii sa mai citim si alte”stiri”….Vai de capu’ si de muma voastra de ratati si caraghiosi…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X