Adela Popescu a vorbit pe blogul său despre despărțire și o relație de lungă durată. Chiar dacă are o relație de câțiva ani cu Radu Vâlcan, Adela Popescu vorbește despre o altă relație pe care o are în paralel cu Radu Vâlcan. Nu este vorba despre o persoană, ci despre un produs pe care îl folosește din adolescență.

„Întreabă-mă orice despre fondul de ten și îți răspund. Le-am încercat pe-ndelete, le-am demachiat prin toate metodele. Practic, am avut o relație de dragoste. Cea mai lungă dintre toate. Ne-am iubit, ne-am urât și ne-am despărțit. Ne-am iubit când îmi acoperea imperfecțiunile, ne-am urât când mă mânca fața și simțeam că mă sufoc dacă mă mai atinge și ne-am despărțit…în fiecare seară. Divorțul nu a fost niciodată definitiv, până acum! A sunat mișto asta, nu?

Glumă, glumă, dar bănuiesc că știți senzația aceea că oricât ați insista nu v-ați demachiat suficient de bine. Pentru mine devenise deja o obsesie. Ajunsesem să frec fața până o roșeam și tot rămâneam cu senzația că nu am curățat suficient de bine”, a mai scris Adela Popescu pe blogul ei.