Adela Popescu, actrița care a revenit în platoul Vorvește lumea după un an în care a fost în concediu de maternitate, în calitate de prezentator, formează o familie cu Radu Vâlcan de aproximativ 10 ani și au împreună doi copii frumoși.

Pe blogul personal, actrița a făcut mărturisiri despre frumoasa ei familie. Ea spune că de când s-a născut Andrei este foarte ocupată și e nevoie de o bună organizare astfel încât totul să fie aproape normal.

“Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun, distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani. Ce să zic, poezie”, a scris Adela Popescu, pe blogul ei personal.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă. Nu spun, acestea de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită, acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit. E nevoie de o fffoarte bună organizare astfel încât să reușești să faci că totul să fie cât de cât posibil”, a mai scris vedeta.