Adda a reușit să slăbească 25 de kilograme. După ce, în octombrie 2016, l-a născut pe fiul său, viața îndrăgitei cântărețe a căpătat un nou sens. Adda s-a hotărât să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

„Viaţa de mămică m-a schimbat în bine. Am început să fiu mult mai atentă inclusiv la regimul meu alimentar, la programul de odihnă” a spus artista.

Adda a mărturisit pentru libertatea.ro că a slăbit printr-un stil de viață sănătos. „Am mâncat de toate în afară de dulciuri şi sare pentru că reţin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică să zic aşa. Mult spus drastică pentru că mâncarea este foarte bună, adică sunt zile în care mănânc creveţi cu dovlecei. Şi am mai început să fac sport. Am aşteptat 7 luni să mi se refacă ţesuturile şi să pot să mă apuc de sport. Nu am fost nebună să mă apuc după două luni după ce am născut.”

Citește și: Asia Express le-a testat relația! „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!” Despre ce cuplu este vorba?

Adda s-a ferit de medicul estetician. „Nu am celulită decât foarte puţină, dar toată lumea are. Vergeturi am, dar mi se par sexy pentru că na, am născut şi nu am ce să fac trebuie să mă obişnuiesc cu ele şi să le accept. Nu am probleme. Nu am nimic care să mă incomodeze sau să nu-mi placă ca să arăt”, a declarat artista care face parte acum, împreună cu soțul său, din aventura numită „Asia Express”.