ACUZAȚIILE care o DINAMITEAZĂ pe Oana Zăvoranu. Lovitura vine de la consumatorii de substanțe interzise

ACUZAȚIILE care o DINAMITEAZĂ pe Oana Zăvoranu. Lovitura vine de la consumatorii de substanțe interzise
ACUZAȚIILE care o DINAMITEAZĂ pe Oana Zăvoranu. Lovitura vine de la consumatorii de substanțe interzise
Autor:

ACUZAȚIILE care o DINAMITEAZĂ pe Oana Zăvoranu. După zvonurile apărute că Oana Zăvoranu a căzut în capcana drogurilor, actrița, care a jucat în telenovela „ Numai iubirea”, neagă vehement acuzațiile aduse printr-un mesaj scris pe un cont de socializare.

„Ador când ajung acasă seară târziu, să mă relaxez în casa noastră frumoasă, cu muzică și să mă alint…ascult muzică ‘old school…adică muzică nu zgomot, artișți adevărați incontestabili și melodii care să îți umple sufletul nu să ti-l agote sau golească… Adică NU saraciile din ziua de azi, care cânta numai despre ‘fuck, fuck, bitch, bitch, money, money, hoe, hoe ‘ și alte mizerii pe care sincer cred cu tărie, că nu le poți ascultă decât dacă ești tras pe nas ,adică drogat ! Slavă Domnului m-a ferit Dumnezeu, că în ciuda marilor probleme și greutăți prin care am trecut în puținii ani pe care îi am, să nu mă las vreodată pradă drogurilor sau băuturii…

Deși mi-am mai auzit vorbe despre droguri…vorbele astea sunt clar de la drogați care nu pot concepe că un om poate să aibe un caracter puternic care să îl ajute să treacă de probleme, apelând la un tratament adecvat, fără a se ajunge la droguri…sau să fie happy și să se poată distra și râde fără a fii ‘high ?

Încă un motiv în plus să mă simt în fircare zi binecuvântată că sunt cum sunt și că sunt bine așa cum sunt și că iubesc și sunt iubita ♥️ Feeling blessed every day ??? Love you, Oana ?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • CINE ESTE OANA ZAVORANU?CE A SCRIS ? CE A CÄNTAT CE A PICTAT ? CE A INVENTAT?
    DE CE I SE ACORD0 ACEST SPATIU GENEROS ÏN MASS MEDIA ? FACE PARTE DIN CE DIVERSIUNNE ? DIN CE DIVERTISMENT? DIN CE PUBLICITATE A MEDIOCRIT0TII?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X