Acum sigur nu se mai împacă. Război total între mama lui Ștefan Stan și Andreea Mantea: „Nu am putut să te sufăr. M-a înjurat și blestemat”

Acum sigur nu se mai împacă. Război total între mama lui Ștefan Stan și Andreea Mantea: „Nu am putut să te sufăr. M-a înjurat și blestemat”
Acum sigur nu se mai împacă. Război total între mama lui Ștefan Stan și Andreea Mantea: "Nu am putut să te sufăr. M-a înjurat și blestemat"

Chiar dacă relația dintre Andreea Mantea și Ștefan Stan s-a încheiat de luni bune, iar fiecare dintre cei doi a intrat într-o altă relație – Ștefan având chiar timp să mai încheie una – ecourile discuțiilor dintre ei nu s-au oprit nici acum.

Pentru că, în acest capitol nou, intră în scena soacra, mama lui Ștefan Stan.

Faptul că între Andreea Mantea și mama lui Ștefan Stan nu a fost înțelegere, se știa de mai demult. Numai că, abia acum, apar în presă și detaliile dintre relația pe care fosta logodnică a lui Ștefan Stan a avut-o cu femeia care urma să-i devină soacră.

„M-a înjurat și blestemat”

Vineri, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Mantea a lăsat să se înțeleagă faptul că cele două nu s-au înțeles foarte bine.

Acum, însă, și mama lui Ștefan Stan face declarații, conform Libertatea.ro. Astfel, Mihaela Soare, a declarat, în ediția de astăzi a emisiunii lui Măruță, că Andreea venea în casa ei și o înregistra. „Numai părinte să nu fii. Femeia asta e o femeie falsă și o mincinoasă. M-a înjurat și m-a blestemat pe la toate colțurile și l-a făcut pe băiatul meu să nu mă mai bage în seamă”.

Pe de altă parte, și Andreea Mantea se apără. Ea se declară surprinsă de afirmațiile mamei fostului său logodnic și a declarat, la rândul său:

„Mi-e foarte greu să mă controlez să nu plâng. Mi-a spus în față pentru prima dată când am văzut-o: De când te-am văzut la televizor prima dată, nu am putut să te sufăr. Am încercat să înghit în sec și să îi arăt că și-a făcut o impresie greșită. Dar nu am avut cu cine. Mi-e foarte greu. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Dar știi vorba aia din bătrâni: Să nu te pui cu cineva care nu are nimic de pierdut, pentru că te distruge, a declarat Andreea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X