Acum s-a aflat! Dan Capatos si legatura nestiuta cu Anamaria Prodan si Reghe: „A meritat efortul.”

Acum s-a aflat! Dan Capatos si legatura nestiuta cu Anamaria Prodan si Reghe: „A meritat efortul.”
Acum s-a aflat! Dan Capatos si legatura nestiuta cu Anamaria Prodan si Reghe: "A meritat efortul."

Putini stiu ca Dan Capatos, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt legati de o frumoasa prietenie. Dupa o scurta vizita in Dubai, prezentatorul TV a dezvaluit ca a luat masa cu celebrul cuplu, despre care vorbeste numai la superlativ. 

„A fost o fugă la repezeală în Dubai, pentru că Andrei, băieţelul meu, şi grupa lor de la Dinamo au fost invitaţi la un turneu, trebuia să îi fac galerie, deşi a fost foarte în scurt. A meritat efortul. Ce fac oamenii ăia acolo e de pe altă planetă”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars.

„Eu cu Reghe şi cu Ana suntem prieteni de foarte mult timp. Ei sunt o familie chiar foarte mişto. El a aflat de la Ana că sunt acolo. M-a sunat să ieşim. Am fost la masă, am mai vorbit, depănat amintiri. E un băiat extrem de modest şi cu foarte mult bun simţ. A şi realizat foarte multe. Este un exemplu. Sunt mulţi care nu-i ajung nici la nivelul genunchiului”, a mai spus Dan Capatos.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X