Actriţa Carmen Tănase a recunoscut ceea ce puţini ştiau despre ea. S-a şi retras dintr-un proiect drag… Alertă

Actriţa Carmen Tănase a recunoscut ceea ce puţini ştiau despre ea. S-a şi retras dintr-un proiect drag… Alertă
Actriţa Carmen Tănase a recunoscut ceea ce puţini ştiau despre ea. S-a şi retras dintr-un proiect drag... Alertă
Autor:

Actrița Carmen Tănase a recunoscut ceea ce puţini ştiau despre ea. Actrița de 58 de ani a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor pentru că traversează o perioadă dificilă din viața ei.

Carmen Tănase, fosta soție a criticului de teatru Victor Parhon, a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu câteva zile, iar acum a anunțat să se retrage din noua producție Antena 1, serialul „Sacrificiul”, ce va avea premiera în această toamnă.

Problemele de sănătate nu sunt grave, însă îndrăgita actriță a decis că a venit momentul să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să își recapete forțele pentru viitoarele proiecte.

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă.”, a spus Carmen Tănase la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X