Actor american condamnat pentru că a agresat o femeie

Actor american condamnat pentru că a agresat o femeie
Actor american condamnat pentru că a agresat o femeie
Autor:

Actorul de origine americană Emile Hirsch a fost condamnat 15 zile de închisoare, pentru că a agresat o femeie în timpul unei festival de film. 

Acum, actorul  Emile Hirsch (30 de ani) risca să primească o pedeapsă mai mare, pentru agresiune cu circumstanţe agravante, în urmaincidentului. La sfârșitul lunii ianuarie, Emile a agresat-o pe Daniele Bernfeld, imobilizându-i gâtul şi capul, în clubul de noapte Tao din Park City, un oraş din statul american Utah, în timpul Festivalului Sundance, informează Reuters.

Emile Hirsch riscă să fie închis cinci ani. Așadar,  pentru că şi-a recunoscut vinovăţia a beneficiat de o reducere de pedeapsă.

Tânărul a fost  transportat la închisoarea Summit County unde îşi  ispăsește pedeapsa. El va trebui să scoată din buzunar 4.750 de dolari şi să efectueze 50 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Potrivit unor surse, Emile Hirsch se afla sub influenţa alcoolului atunci când a agesat-o pe producătoarea de film, Bernfeld. El a îmbrăţişat-o forţat, i-a mobilizat gâtul şi capul, a tras-o peste o masă, apoi a târât-o pe podea şi a căzut peste ea.

După incident, Emile Hirsch a fost internat într-o clinică de dezintoxicare .

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X