Acțiune inedită împotriva traficului de persoane, la Aeroportul Henri Coandă

În ceea ce privește stoparea traficului de persoane, un grup de elevi de la un liceu din capitală au participat la o acţiune de tip flashmob în Aeroportul Henri Coandă pentru a atrage atenţia asupra acestei infracțiuni.

Acțiune inedită împotriva traficului de persoane

Adolescenții au dansat în Aeroportul Henri Coandă dorind să transmită un mesaj legat de nevoia de implicare socială în lupta împotriva traficului de persoane.

Odată captată atenția publicului prin acest flashmob vibrant, călătorii au primit informaţii utile și recomandări privind traficul de persoane.

Citește și:

Comunicarea prin artă schimbă valori, atitudini și ne ajută să luăm decizii corecte.
Mulţumim jurnaliștilor care au fost prezenți la acest eveniment, rolul presei fiind decisiv în creşterea gradului de conştientizare şi reacţie a publicului faţă de provocările acestui tip de crimă organizată.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane de către instituţiile publice şi organizaţiile neguvernamentale, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Citește și: