Acestea sunt cele mai pasionale zodii! Fiecare semn zodiacal are trasaturi total diferite, asa ca, atunci cand vine vorba de amor, unii oameni tind sa fie mai pasionali decat altii.

Contează și partenerul de viață pe care îl aveți, dar și schimbările hormonale lunare. Nu este de neglijat însă nici moștenirea zodiei în care v-ați născut.

Acestea sunt cele mai pasionale zodii? Unele ajung să fie sălbatice de-a dreptul!

Fecioarele (23 august- 22 septembrie)

Adesea asociați cu nevinovăția și virginitatea, când vor să-și elibereze latura sălbatică, sunt adevărați tigri în pat! Fecioarele fac mult amor, numai că sunt exagerat de discreți. Secretul vostru a fost dezvăluit!

Scorpionii (23 octombrie – 21 noiembrie)

Citește și: Un specialist spulbera miturile! Bautura care poate aprinde scantei in asternuturi

Scorpionii seamănă enorm cu Fecioarele, doar că ei nu sunt timizi. Nu se rușinează să vorbească tot timpul despre amor , iar un scorpion are nevoie de foarte multă atenție, doresc să își împlinească dorințele și sunt niște amanți foarte pasionali, aproape perfecți.

Vărsătorii (20 ianuarie – 18 februarie)

Un Vărsător este foarte discret când vine vorba de amor. Ei nu simt nevoia să discute subiectul, dar când vă veți trezi în pat cu un Vărsător, să fiți siguri că vă veți simți minunat. Îi place enorm să experimenteze și cu siguranță nu vă va plictisi în pat, dimpotrivă.

Balanțele (23 septembrie – 22 octombrie)

Ele adoră frumusețea și perfecțiunea și caută aceste trăsături și în viața lor intima. Balanța vrea să atingă extazul în același timp cu partenerul. Adică, va face tot posibilul să vă satisfacă. Doar arătați-i ce vă doriți. Și fiți siguri că și voi veți afla de îndată ce își dorește o Balanță.

Berbecii (21 martie – 19 aprilie)

Berbecului îi place să preia controlul, dacă vă place ideea, nu veți regreta timpul petrecut cu nativul Berbec. Sunt perverși, la modul frumos, și au o imaginație debordantă. Dacă doriți să încercați lucruri noi, nu ratați șansa cu un Berbec.

Taurii (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este adesea un iubit romantic. Dacă vreți să-i scoateți la iveală latura sălbatică, aveți nevoie să stabiliți cu el o conexiune, să fiți înțelegătoare și să vă doriți să faceți dragoste. Taurul este un partener hot, dar stabil, și are multe surprize pentru persoana iubită, scrie Doctorulzilei.