Acesta este SECRETUL! Feli, despre cum A SLĂBIT: „Am încercat toate dietele posibile…”

Acesta este SECRETUL! Feli, despre cum A SLĂBIT: „Am încercat toate dietele posibile…”
Acesta este SECRETUL! Feli, despre cum A SLĂBIT: „Am încercat toate dietele posibile...”
Autor:

Acesta este SECRETUL! Feli a încercat toate dietele posibile pentru o transformare spectaculoasă și acum vorbește despre noul său stil de viață și felul în care a reușit să slăbească 30 de kilograme.

Cântăreața recunoaște că nu a fost deloc ușor, a încercat absolut orice metodă, de la zeci de diete, până la înfometare. A încercat și clasicul amestec de dietă cu sport, însă fără succes.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, spunea Feli, care a mărturisit că stilul de viață haotic și programul nu i-au permis să mențină un stil de viață echilibrat.

Pentru că nimic nu funcționa, artista a găsit o ultimă soluție: operația de micșorare a stomacului.

„Am slăbit 30 de kg și mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de ține și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult”, a mai povestit Feli.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X