Acesta este MOTIVUL despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Cântărețul spune că NU se poate trăi cu ea. Uite care sunt cauzele

Acesta este MOTIVUL despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Cântărețul spune că NU se poate trăi cu ea. Uite care sunt cauzele
Acesta este MOTIVUL despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Cântărețul spune că NU se poate trăi cu ea. Uite care sunt cauzele
Autor:

Acesta este MOTIVUL despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu! Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, și iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, formau unul dintre cele mai recente cupluri din muzica populară, însă acum s-au despărțit.

După ce Nicoleta a făcut primele declarații despre motivul despărțirii dintre ei, interpretul a vrut să clarifice lucrurile. Cântărețul spune că nu se putea trăi cu ea pentru că era foarte geloasă.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Nicoleta Voicu îl contrazice pe Gheorghe Turda și spune că era foarte captivat de cariera profesională și o neglija ca femeie.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, a spus Nicoleta Voicu pentru sursa mai sus citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

 • nea turda, omul nu orasul Turda , sa=ti spun o poveste :
  de mult , hat , de mult prin anii 1954-1955 ,un onm de la tara , ceva mai tanar ca matale, s-a insurat cu o fata mult mai tanara ca el, tot asa ca matale.
  Dupa un timp fata a plecat de la el. Cand il intrebam: bine bre nea Gheorghe , ai spus ca i-ai luat capot si papuci, pe vremea aceia era ceva la tara- sa ai capot si papuci, acum a plecat.
  Nea Gheorghe ne raspundea : mai neica fata avea cerinte !!
  Bine dar i-ai luat capot si papuci, oiar nea Gheorghe ne raspundea : mai neica fata avea cerinte !!!Atunci eram mici nu pea intelegeam !!

  Nea gheorghe , omul nu orasul Turda , ai inteles de ce te-a parasit : fata avea cerinte .
  Ai invatat si matale ceva de la consateanul meu nea Gheroghe -zis varul !!! fata are cerinte !!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X