Aceasta este ZODIA inzestrata cu o SUPER-PUTERE: „Ce isi doreste… ii da Dumnezeu”

Horoscop
Aceasta este ZODIA inzestrata cu o SUPER-PUTERE: "Ce isi doreste... ii da Dumnezeu”

S-a aflat care este zodia inzestrata cu o super-putere! Acestia sunt nativii din horoscop care au un dar divin.

„Se nasc cu o conexiune cu divinitatea și Dumnezeu. Sunt într-o legătură foarte puternică cu universul. Ce își doresc… le dă Dumnezeu! Mereu înțeleg care e situația”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, în cadrul unei emisiuni „Adevăruri Ascunse”, despre Scorpion.

În altă ordine de idei, Mercur se află în semnul Scorpionului până pe 9 decembrie. Nu va fi un tranzit liniar, deoarece Mercur va fi retrograd în același semn între 31 octombrie și 20 noiembrie. „În astrologie, Mercur guvernează comunicarea, mișcarea, schimbul de informații, telecomunicațiile, drumurile, limbajul corpului. Scorpionul este semnul profunzimei, intensității, cercetării, geloziei, posesivității, concentrării, dar și al obsesiei, paroxismului și al tendințelor paranoice. Atunci când Mercur vizitează Scorpionul, mintea noastră devine un scenarist plin de idei care mai de care mai controversate sau un detectiv foarte eficient. Nu credem ușor ceea ce ni se spune și ne focusăm până descoperim detaliile ascunse. Curiozitatea poate fi o armă benefică, dar atunci când ducem totul la extreme, bucuria Scorpionului, începe să devină distructivă”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X