evzmonden.ro Web analytics

Aceasta este vila IMENSĂ ÎN CARE TRĂIA Paula Iacob! Şi un TIR încape în ea!

Aceasta este vila IMENSĂ ÎN CARE TRĂIA Paula Iacob! Şi un TIR încape în ea!
Aceasta este vila IMENSĂ ÎN CARE TRĂIA Paula Iacob! Şi un TIR încape în ea!

Regretata avocată Paula Iacob, care a murit aseară la vârsta de 83 de ani,  a lăsat în urma ei o avere consistentă şi o casă foarte mare, situată într-o zonă de lux a Capitalei.

Celebra avocată trăia alături de soţul ei într-o casă imensă, situată pe „Dobrogeanu Gherea”, în cartierul Băneasa.

Casa Paula Iacob_MI

Avocata a devenit celebră după ce l-a scăpat pe mezinul lui Nicolae Ceaşusescu de 15 ani de închisoare şi a câştigat fără mari eforturi numeroase procese. A reuşit să strângă o avere în mai bine de 60 de ani de carieră. Într-o casă impresionată, împânzită de opere de arte şi amintiri, avocata adăpostea şi şapte căţei luaţi de pe stradă, pe care îi iubea enorm. Îi considera „copilaşii ei” de suflet.

Paula Iacob a murit marți, la spital. Avocata avea 83 de ani și se afla internată de mai bine de două luni. A suferit două intervenții chirurgicale în urma unei fracturi de șold, în luna august, iar în septembrie a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestuia,  Paula Iacob nu a mai putut să vorbească și se afla internată în stare gravă, la Spitalul Bagdasar, unde a murit, ieri.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X