Aceasta este știrea momentului! Toată lumea a fost șocată să afle că celebrul designer Cătălin Botezatu este bolnav. Pentru că s-a tot vorbit pa această temă, acesta  a apărut vorbit în emisiunea TV moderată de Teo  Trandafir despre problemele sale de sănătate.

Aceasta este știrea momentului! Întrebat cum se simte, designerul a mărturisit că este bine, nu a vrut să rateze emisiunea ”Teo Show”, însă s-a săturat de bârfe.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu la Teo Show.

Citește și:

Imediat după intervenția chirurgicală, Cătălin a a ținut să mulțumească, în premieră, celor care i-au fost aproape.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare încât mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor, prietenilor mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii, m-au sunat, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea, dar peste care voi trece”, a spus atunci celebrul designer, Cătălin Botezatu.

Citește și:

Reamintim că din cauza unor probleme de sănătate, designerul a ajuns urgent pe mâna medicilor și a fost nevoit să amâne o deplasare cu avionul în Singapore deoarece medicii au constatat că o problemă minoră de sănătate s-a agravat brusc.